З архіву ПУ. "Они поступают "по-свински": Відомий російський актор виступив проти свавілля Кремля

На думку актора, Росія вже близька до того, що скоро садити в тюрми будуть не тільки людей, а й закривати цілі організації, які здадуться незручними Кремлю.

Костянтин Хабенський

Актор Костянтин Хабенський на офіційній церемонії відкриття фестивалю "Кінотавр" у Сочі заявив, що не можна допускати, коли "незручного журналіста закривають за те, що він пише правду", передають Патріоти України.

На думку актора, може вийти так, що завтра незручним виявиться не тільки журналіст, але і сам "Кінотавр": "Не можна мовчати, щоб з нами і нашими товаришами не сталося такого ж свинства".

Гості фестивалю відреагували на промову Хабенського оплесками.

Як відомо, 7 червня, Нікулінський суд Москви відправив під домашній арешт журналіста видання Meduza Івана Голунова. Журналіста-розслідувача звинувачують у замаху на збут наркотиків. Після арешту Голунова Росію і світ захлиснули потужні акції протесту на підтримку арештованого.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...