З архіву ПУ. "Они убивают мою армию": Ветеран АТО прокоментував внесення Зеленським змін у положення про службу в ЗСУ

Мартін Брест занепокоєний тим, що "армійські пани" можуть стати реально "всемогутніми".

Президент України Володимир Зеленський вніс зміни до Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України (ЗСУ), відповідно до яких для доукомплектування армії в особливий період просування військовослужбовців по службі може здійснюватися без дотримання раніше передбачених обмежень, а призначення військовослужбовців на рівнозначні і нижчі посади проводиться «без згоди військовослужбовців», передають Патріоти України у квітні 2020 року.

Ветеран АТО Мартін Брест (справжнє ім'я - Олег Болдирєв) прокоментував документ, зазначивши, що за цим пунктом знімуть і «відправлять командувати клубами в ППД тих ротних, комбатів і комбригів, які ще сміють заперечувати панам у великих зірках і лампасах».

Він також підкреслив, що зі вступом указу в силу армійські начальники стануть «практично всемогутніми», адже розірвати контракт із ЗСУ майже неможливо. «Они убивают мою армию… превращают армию военного времени — в армию мирного времени, хотя война все еще идет. Чтобы потом развести руками … «мы не выстоим против Росии, нужно как-то договариваться», — не стримав емоцій ветеран.


"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...