З архіву ПУ. "Отримала посаду через ліжко": У мережу злили нову порцію компромату на "слуг народу" (фото, відео)

Заступниця міністра інфраструктури України Олександра Клітіна нібито отримала свою посаду через ліжко. Про це стало відомо з фрагменту розмови народних депутатів зі "Слуги народу", який у Telegram-канал опублікував нардеп Антон Поляков, передають Патріоти України 19 листопада 2019 року.

"Олександра Клітіна, та сама замміністра, яка, зважаючи на аудіозаписи, отримала посаду через ліжко. А ви говорите, що тільки через ліфт можна", – зазначив він.

Також Telegram-канал "Темний лицар", який зливає інформацію про правлячу партію, виклав частину розмови "слуг" про чиновницю Клітіну.

Далі наводимо частину розмови політиків:

Поки жінки пішли, можна, я покажу, яка у нас заступниця міністра. Клітіна Саша. Вона просила, сильно хотіла.

Хороша?

Ого! Ох**енна!

Ось, призначили, дівчина дуже хотіла стати заступницею міністра.

(Звучить сміх)

Це називається, я чиста перед вами.

Капець, звісно, нііі, хороша подруга.

Олександра Клітіна до свого призначення обіймала посаду керівниці Офісу підтримки реформ Міністерства інфраструктури України. Працювала не тільки з міністром Володимиром Омеляном, але й із його попередником – Андрієм Пивоварським, будучи його радницею.

OBOZREVATEL знайшов в мережі фото Клітіної, на якій стоїть геотег "Крим". Судячи з дати, воно було зроблено після анексії півострова.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...