З архіву ПУ. Оце так кар'єрний злет: Колишній шоумен, пародист і ведучий на росТБ Скічко очолив Черкащину (фото, відео)

Колишній шоумен, депутат від партії "Слуга народу" Олександр Скічко стане головою Черкаської обласної адміністрації. На цю посаду його офіційно затвердив Кабінет міністрів на засіданні у середу, 20 січня, передають Патріоти України у січні 2021 року.

Відомо, що перед цим Скічко написав заяву про призначення його главою Черкащини. Так, ведучий "Євробачення" замінить Сергія Сергійчука, якого президент звільнив ще наприкінці грудня. "Слуга" потрапив у параламент "за квотою КВН".

Що відомо про Олександра Скічка:

  • у 2010 році молодий Скічко виграв шоу "Караоке на Майдані" (відео дивіться в кінці новини), в 2011-му він брав участь в "Україна має талант-2" (кастинг у Дніпропетровську);
  • у 2011 році був ведучим ранкового шоу "Добрий Монінг" на російському каналі Муз-ТВ;
  • у 2012-2013 роках – ведучий ранкового шоу "Підйом" на "Новому каналі".
  • у 2015 році – ведучий декількох програм на телеканалі "Україна" і ранкового шоу на радіо NRJ.
  • у 2017 році був ведучим церемонії вручення першої національної кінопремії "Золота Дзиґа" та одним із ведучих пісенного конкурсу "Євробачення".
  • у 2018 році – ведучий програми "Зірковий шлях" на "Україні" разом із Альоною Вінницькою;
  • з лютого 2019 року вів програму "Дивовижні люди" на телеканалі "Україна".

Зазначимо також, що "слуги народу" влаштували тотальне кумівство в Раді, відзначився цим і нардеп Олександр Скічко. Він, зокрема, оформив своїм помічником на громадських засадах брата.

Звідки взялася ця посада для Скічка

Як відомо, з 2017 року новоспечений чиновник Олександр Скічко одружений із Єлизаветою Юрушевою – донькою бізнесмена Леоніда Юрушева, який володіє одним із найбільших вагонобудівних заводів України "Дніпровагонрембуд".

Також Юрушеву належать Коростенський завод МДФ, InterContinental Kiev, Fairmont Grand Hotel Kyiv, девелоперська компанія "Ярославів Вал", Українська холдингова лісопильна компанія та інші. Керують бізнес-активами Юрушева дві його доньки.

За нашими даними, призначення Скічка главою Черкаської ОДА є певною "вдячністю" Юрушеву від "Слуги народу" за підтримку на виборах.

Усі попередні керівники цієї області також були призначені з подання Юрушева, стверджують джерела. Однак цього разу гідних кандидатів нібито вже не залишалося, тому вирішили призначити Скічка.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...