З архіву ПУ. Оце так поворот: Саакашвілі закликав розірвати угоду України з МВФ

"Великий реформатор" пішов на поводу своїх нових друзів при владі, котрі заради згортання реформ, готові відмовитись від найдешевших кредитів у світі аби Україна і далі животіла на краю цивілізованого світу з мріями "наздогнати Польщу"

Україна повинна відмовитися від кредитів МВФ, оскільки її економічний стан уже дозволяє це зробити. Про це заявив голова виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеїл Саакашвілі в ефірі програми "Право на владу" у травні 2020 року, передають Патріоти України.

"Мені здається, до всього того, що ми зараз зобов'язані співпрацювати з МВФ, ви подивіться, скільки вони нам грошей дають. Вони дають нам грошей рівно стільки, щоб ми просто розраховувалися за зовнішні борги. І ми через це змушені постійно ходити на уклін. Я свого часу в Грузії відмовився від послуг МВФ", – сказав Саакашвілі. За його словами, Україна вже зараз досить сильна, щоб теж від цього відмовитися, аби самій цивілізованим шляхом проводити реформи і зміни.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...