З архіву ПУ. Оце так поворот: ЗМІ показали, як Зеленська на елітній машині їздить по Києву, перевищуючи швидкість (відео)


Перша леді та дружина президента України Володимира Зеленського Олена їздить на елітній іномарці, яку супроводжують десять охоронців. Згідно з декларацією глави держави за 2019 рік, на ній числиться куленепробивна машина марки Mercedes Benz S 500. Але першу леді возить особистий шофер з охороною, пише "Страна" .

Так, Зеленську супроводжує автомобіль бізнес-класу Toyota Camry і десять охоронців. Крім того, журналісти стали свідками того, як дружина президента ганяє по Києву.

Олена Зеленська їздить на елітній іномарці

У будній день було помічено, як на Столичному шосе її машини розганялися до швидкості 114 км/год. Варто відзначити, що на цій ділянці дозволено їздити тільки 50 км/год, а з 1 листопада – 80 км/год.


Джерело: Страна

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...