З архіву ПУ. "Отступать некуда": Ідеолог "ДНР" заявив про великі зміни на Донбасі восени 2020 року

Окупований Донбас чекає повний провал, якщо найближчим часом не з'явиться нова ідея, здатна "переламати" ситуацію.

Роман Манекін. Фото: соцмережі.Так званий ідеолог "ДНР" Роман Манекін у серпні 2020 року заявив, що колишній помічник Путіна Сурков не думав про те, що буде з "ДНР" і "ЛНР" в майбутньому. Донбас для Суркова став важелем, за допомогою якого планувався "злом політичної дійсності в Україні". Таку думку сепаратист висловив в своєму телеграм-каналі, повідомляють Патріоти України.

"Что будет дальше с Донбассом, с Украиной и даже с исполнителями сурковских "предначертаний", авантюрист Сурков даже не задумывался! Ему просто было все равно! Нам, разумеется, жизненно необходима масштабная идея, новая идея", - написав Манекін та додав, що восени 2020-го Донбасі чекають великі зміни.

За словами Манекіна, відступати далі нікуди. "Потому что нам опять отступать некуда. Только в этот раз у нас за спиною не родные рыжие терриконы, а рыжая никчемная пустота. Донбасс обезлюдеет, причем в самые короткие сроки, если чудовищно нелепая конструкция, склепанная Сурковым, не развалится в самое короткое время", - резюмував він.

Готував серію ракетних ударів по лікарням: В Одесі спіймали агента ФСБ

вівторок, 14 травень 2024, 14:30

Служба безпеки України затримала ще одного учасника агентурної групи ФСБ, яка діяла у різних регіонах України. Зловмисники коригували ракетні удари по Києву, Одесі, а також Житомирській та Полтавській областях. Двох російських агентів було затримано у ...

"Може бути підготовка до переговорного процесу": Тимочко вказав на нюанс зі зміною міністра оборони РФ

вівторок, 14 травень 2024, 14:25

У Росії вперше за 12 років новий міністр оборони. Багато аналітиків сходяться на думці, що зміна міністра означає – Путін готується до затяжної війни. Проте відсторонення "зашквареного" Шойгу та заміна його на економіста з міжнародними зв'язками може б...