З архіву ПУ. Пекло "руского міра": Українців вразили фото із самого "серця Луганська"

Незважаючи на гучні обіцянки окупаційної "влади" Луганська, так звана "столиця" так званої "ЛНР" протягом уже шести років не перетворюється на "місто-сад".

Проблемні місця Луганська так і не перетворилися на точки росту або оази благополуччя, передають Патріоти України у червні 2020 року.

У групі "Чорний список Луганськ / ЛНР" в коментарях до одного посту розгорілася дискусія, під час якої стало більш ніж очевидно: солодкоголосі пропагандистські посили про процвітаюче життя в "р *** кому світі" виявилися обманом. Так, один з користувачів опублікував два фото, на одному з яких був зображений фонтан біля супермаркету "Абсолют", розташованого на вул. Коцюбинського в Луганську в стані, в якому він був при СРСР. Це був один з найбільших і найкрасивіших фонтанів Луганська, там знаходилася популярна у містян зона відпочинку.

І цей же фонтан в нинішньому стані. Втім, що стосується нинішнього стану, то зображений на фото об'єкт фонтаном вже не є: це цілковита розруха. В такому плачевному стані він знаходився ще до окупації.

Однак після 2014 року представники окупаційної "адміністрації" неодноразово обіцяли облаштувати на цьому місці найкращу зону відпочинку в місті. Але поки значна частина території перебуває в поганому стані. І є прекрасною ілюстрацією того, чого насправді варті обіцянки окупантів.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....