З архіву ПУ. "Передайте товарищу Путину!": "Тепла зима - це результат застосування США кліматичної зброї", - депутат Держдуми РФ "розкрив очі" на "підлість піндосів" проти "России-матушки"

Негативний відбір в російській політичній системі запроваджений Путіним для утримання влади дає взнаки, інтелектуальний рівень "слуг народу" Росії залишає бажати кращого

Аномальна тепла зима в Росії може бути наслідком того, що американці атакували світ кліматичною зброєю - заявив депутат Держдуми РФ Олексій Журавльов, повідомляють Патріоти України 14 січня 2020 року з посиланням на Газета.ru.

За словами члена комітету Держдуми з економічної політики, промисловості, інноваційного розвитку і підприємництва Журавльова, США використовують найпередовіші технології в усіх сферах, і оборона може не бути винятком.

"Але не можна кліматичну зброю застосувати проти, наприклад, Росії, можна застосувати проти всього світу, але ми через це постраждаємо найбільше", - додав парламентарій.

Журавльов також заявив, що Пентагон використовував кліматичну зброю ще під час війни у В'єтнамі. Російський парламентарій вважає, що через таку поведінку влади США можуть почати танути льодовики на полюсах.

"Я впевнений, що це невипадкові кліматичні зміни. Причому вони це роблять "типу ми дослідження проводимо", тобто не як зброю, а як дослідження. Дослідження - можна, а зброю - не можна", - підсумував депутат.

Нагадаємо, депутат Держдуми РФ Олексій Журавльов 1-2 листопада 2019 р. відвідав колишні позиції терористів "ЛНР" у районі Золотого Луганської області, де "проінспектував" хід розведення сил. Пізніше Міністерство закордонних справ України висловило протест у зв'язку з незаконним візитом депутата Журавльова в Золоте-5 на окуповану частину Луганської області.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...