З архіву ПУ. "Передумали" повертати: В окупованому Криму розформовують групу захоплених кораблів ВМС України

Раніше окупаційна адміністрація планувала повернути кораблі Україні, проте нібито через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 цього не сталось.

В окупованому Росією українському Севастополі розформовують групу захоплених кораблів ВМС ЗС України. Про це пише Телеграм-канал "Морской | Флот", передають Патріоти України у травні 2020 року.

Напередодні у штатне місце стоянки в бухті «Голандія» повернувся захоплений корабель управління «Славутич» (U510). Як пише Телеграм-канал, раніше окупаційна адміністрація планувала повернути кораблі Україні, проте нібито через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 цього не сталось.

Формування групи з захоплених українських військових кораблів розпочалось у березні 2020 року. Загалом у 2014-у році Росія захопила 51 військовий корабель та допоміжних суден ВМС ЗС України. Частина з них була повернута Україні впродовж перших двох місяців, згодом цей процес було зупинено.

Всі ці кораблі були захоплені впродовж лютого-березня 2014 року російськими військами в ході окупації Кримського півострова.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...