З архіву ПУ. Перша леді України показала свої фото зі студентських років

Дружина Володимира Зеленського Олена в Міжнародний день друзів вирішила показати підписникам свою кращу подругу, з якою вона близька ще з часів студентства.

Після того, як Володимир Зеленський офіційно зайняв пост глави держави, Олена Зеленська, його дружина, вирішила видалити старий акаунт з Інстаграма, і створити новий, який зараз активно і веде. Нові фото, опубліковане першою леді України вразило шанувальників, особливо з огляду на те, що на ньому дружина президента постала у віці студентських років, передають Патріоти України 9 червня 2019 року.

41-річна Олена Зеленська стильна, доглянута, одягається зі смаком, і далеко не відповідає віку. Шанувальники запевняють, що виглядає перша леді України явно молодше.
Втім, якою вона була в студентські роки, Олена сама ж і показала, а приводом для архівної фотографії послужив свято - Міжнародний день друзів. Зеленська показала свою кращу подругу, з якою навчалася ще в університеті. Пліч-о-пліч вони пройшли багато подій разом, але ніщо не змогло їх розлучити.
«Дослідження про щастя показало, що дружба і щирі відносини найважливіші для людини. З цим важко не погодитися ... Чи є у вас друзі, з якими ви знайомі з дитинства чи юності і разом йдете по життю? Мені дуже пощастило, адже у мене такий друг є! Пишаюся нашою дружбою!» - написала дружина Зеленського, позначивши в публікації Ірину Пікалову.
До речі, Ірина - дружина відомого українського артиста, автора студії «95 квартал» Олександра Пікалова.
Олена опублікувала три фотографії. На першій, вона разом з подругою сидить спиною до камери, милуючись прекрасним відкрилися їм видом.

На другий дівчата постали за часів студентства. До речі, зачіска у тоді ще Кияшко (дівоче прізвище Олени Зеленської), була короткою, втім, як і Ірини Пікалової.

І на третьому фото жінки постали в наш час, стильні і красиві, за що і отримали величезну кількість компліментів.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...