З архіву ПУ. План Москви? Екс-регіонал, який втік у Росію, зібрався... в президенти України (відео)

Кандидатуру Олійника висуває "Комітет порятунку України", куди увійшли українські політики-втікачі.

Фото: v4asno.com

Колишній член Партії регіонів Володимир Олійник, який втік до Росії, збирається висунути свою кандидатуру на вибори президента України, які відбудуться в березні 2019 року. Про це заявив екс-прем'єр-міністр Микола Азаров, який ховається в Росії, в відеозверненні на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України у червні 2018 року.

"Ми свою думку висловили ще два роки тому. У нас є кандидат. Це Володимир Олійник - депутат кількох скликань, відомий політик. Людина, яка на відміну від так званих кандидатів не замішана в корупційних скандалах, ні в яких кримінальних справах", - заявив він.

За словами Азарова, Олійник є "справжнім патріотом України". "Так, він не змирився з незаконним державним переворотом. У нього дуже непроста доля - він був змушений виїхати з України, будинок його спалили, син лежав у реанімації, побитий так званими патріотами. Чоловік багато переніс і багато перестраждав", - розповів політик-втікач.

Втім, за словами Назарова, екс-регіонал не махнув рукою і не втратив віру в Україну. "Олійник - дуже самокритична людина і ми готові надати йому всебічну підтримку. Це людина, яка добре знає історію України, любить свою країну, любить свій народ - це найголовніше", - зазначив Азаров.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...