З архіву ПУ. Почалася цензура: У ЗСУ майору оголосили "сувору догану" за негативний допис у мережі про Зеленського

У ЗСУ за фактом допису в соцмережах майора з відділу інформаційної протидії оперативного управління штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ провели розслідування та оголосили "сувору догану". Про це повідомляють джерела Еспресо.TV в ЗСУ, передають Патріоти України 30 січня 2020 року.

Наше джерело повідомляє, що оперативний черговий Командування Сухопутних військ побачив негативний допис майора у Facebook про президента Зеленського.

Черговий доповів про допис в мережі та за його фактом розпочали службове розслідування. "Внаслідок низького рівня військової дисципліни та неналежного дотримання вимог статутів Збройних Сил України офіцер... опублікував на своїй сторінці в Facebook повідомлення негативного характеру на адресу президента України Володимира Зеленського, в якому висловив невдоволення результатами роботи президента на займаній посаді із закликом залишити займану посаду", - йдеться в наказі командувача Сухопутних військ України Олександра Сирського. За результатом розслідування майора притягли до дисциплінарної відповідальності та оголосили "сувору догану".

Шанс на перелом ситуації? Україна зверталася до США щодо скасування заборони бити по РФ американською зброєю, - WSJ

субота, 18 травень 2024, 12:22

Україна зверталася до адміністрації президента США Джо Байдена з проханням зняти обмеження на використання наданої Штатами зброї для завдання ударів по військових об'єктах на території Росії, пише The Wall Street Journal. За даними американського видан...

Зеленський заявив, що Україна має лише чверть необхідного, щоб захистити небо

субота, 18 травень 2024, 11:57

Україна має лише близько 25 відсотків того, що їй потрібно для захисту з погляду протиповітряної оборони, повідомив президент Володимир Зеленський. Деталі: Зеленський сказав, що "120-130" винищувачів F-16 або інших сучасних літаків необхідно для того, ...