З архіву ПУ. "Погибло как минимум 7 российских наемников": "Урал" окупантів підірвали на блокпосту під Вуглегірськом (фото)

Інцидент стався рівно 5 років тому, 31 січня 2015 року, в розпал бойових дій на Донбасі.

В Інтернеті з'явилася інформація про загибель російських найманців під Вуглегірськом, де був підірваний на блокпосту російський Урал. Фотографії підірваної машини опублікував блогер Necro Mancer, передають Патріоти України 3 лютого 2020 року.

Він зміг з'ясувати, що під час вибуху загинули відразу кілька російських солдатів. Крім того, судячи з даних, біля блокпоста зав'язався бій, де росіяни понесли додаткові втрати. Точної кількості убитих бойовиків блогер не повідомив, однак в результаті підриву точно померло як мінімум сім російських найманців.

"Тот самый блок-пост на выезде из Углегорска в направлении Дебальцево. 31/01/15 здесь остались Тарас и Пашка. Урал третьего мотострелкового взвода. 31/01/15 рядом с ним остались Мотя и Запорожец. Бэха Талого и Мангуста. Углегорск. 31/01/15. Талый, Мангуст и Карим остались рядом с ней", - пише він.




Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...