З архіву ПУ. "Помни, с Урала все начнется, берегись, хватит нас уничтожать!": Єкатеринбург відповів Путіну (відео)

Активісти, які протестують на Уралі проти будівництва храму в сквері біля Драмтеатру, викрили у брехні російського президента. Вони впевнені, Путін хитрує і викручується, переслідуючи власні цілі.

Учасники протестів в Єкатеринбурзі зробили важливе попередження російській владі, передають Патріоти України 1 червня 2019 року.

"Президент России Путин, как оказалось, только недавно узнал о протестах против строительства храма в Екатеринбурге. Однако он убежден, что ситуацию должен решить опрос местных жителей", - написав на своїй сторінці в facebook російський активіст Михайло Бурдін.

Він також опублікував відео, де його однодумці дають справедливу оцінку реакції Москви на події в їхньому місті. У ролику звучить тривожне попередження центральним органам влади.

У числі іншого автор констатує: в Росії простій людині з народу до влади не пройти, там потрібні тільки ті, хто давно присмоктався до годівниці. "Сейчас уникальное время. Нас поддержат многие города и даже многие страны. Есть шанс изменить ситуацию к лучшему", - впевнені активісти.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...