З архіву ПУ. Помста за київське метро: Ветеран АТО в рукопашній подолав лідера житомирської філії партії Шарія, який застосував сльозогінний газ

Принижений ватажок з п'ятої колони накивав п'ятами

Сергій Нікулін

У Житомирському обласному відділенні “Партії Шарія” стався конфлікт між учасниками АТО і головою центру Сергієм Нікуліним, який вирішив застосувати сльозогінний газ і був за це побитий. Про це повідомляє «24 канал», передають Патріоти України 23 червня 2020 року.

У понеділок, 22 червня, два учасники бойових дій на Донбасі прийшли в торговий центр, де партія скандального блогера Анатолія Шарія має свій обласний центр. Спілкування між учасниками АТО і головою обласного відділення партії не задалося з самого початку і вже через мить воно переросло в бійку.

Нікулін використав сльозогінний газ, але це не зупинило його опонента. Учасник АТО кількома ударами повалив на землю члена проросійської партії. Після цього він почав завдавати удари по його руках і ногах. Зрештою Нікулін вирвався і втік.

Незабаром на місце події прибули правоохоронці. За фактом події поліція відкрила провадження за ст. 194 (пошкодження майна) та ст. 125 (легкі тілесні ушкодження).

За даними Telegram-каналу «ОпустиВату», в офіс «Партії Шарія» прийшов представник «Азова» Роман «Сатана», щоб з’ясувати ситуацію з нападом прихильників блогера на учасників АТО в метро Києва 17 червня.

Партійці Шарія забули про свою звичайну нахабну самовпевненість і заскулили про "живоних", котрі б'ють інтелігентних молодчиків у власному лігві.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...