З архіву ПУ. "Пореченков таки доскакався", - блогер

Важко сказати, що то відбулось насправді, але ж, як то видно із повідомлень російських ЗМІ, донедавна вельми шанованого та доволі затребуваного на російському ринку актора просто в одну мить перестали знімати.

Михайло Пореченков

Про це у своєму блозі пише український військовий Анатолій Кравчук, передають Патріоти України.

"Що ще гірше може статись для актора. І от ця сама мить, як то недивно, наступила, саме після його стрілянини на камеру в "ДНР".

Зі слів самого Пореченкова, якось він почав помічати, що його почали знімати з ролей навіть у вже затверджених проектах. Замість нього на ці місця брали інших акторів і от біда, як він сам підкреслює, це почало відбуватись із завидним постоянством.

А от тут саме цікаве.

В своєму скиглінні, Проченков беззаперечно пов’язує ці нинішні проблеми з роботою, що трапились з ним в його рідненькій Росії, а фактично, в країні, що виступає наразі окупантом українських територій, його ж співвітчизники, викидають його з роботи лише за те, що він в 2014 році, стріляв в Донецькому аеропорту з кулемета одягнутий в бронежилет та шолом з надписом "Преса", і хоча потім він намагався переконати усіх, що то були постановочні кадри та й патрони були холостими, але ж факт залишається фактом.

Пішов геть – дружно сказали йому на майданчиках російські кінематографи.

Ну що ж, це означає лише одне, що кінематографічне середовище Росії набагато розумніше аніж отой Пореченков і, до того ж, здатне відрізнити дурість від злочину, ото ж, не все так погано навіть в тій країні агресорці, звичайно не всюди, а лише місцями, але треба визнати, що це далеко не вперше, коли представники російської культури, зокрема, саме кінематографічного середовища, демонструють прояви здорового глузду і виступають проти цієї війни, правильно розставляючи акценти та чесно визначаючи, хто тут злочинець, а хто жертва і це вселяє надію. Надію, що російське суспільство врешті одужає."

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...