З архіву ПУ. "Порошенко, він ніяк не зупиниться: тягне рушники, тапочки...": Зеленський не добираючи слів, розкритикував свого попередника й вимагає негайної інавгурації (відео)

Брутальну критику ВОЗ пояснює ледве не зрадою та узурпацією влади попередником

Новообраний президент Зеленський (стаття за 10 травня 2019 року.-ред.) порівняв Порошенка з туристом на єгипетському курорті, який перед від’їздом тягне тапочки і рушники, зазначають Патріоти України.

Володимир Зеленський звернувся до народних депутатів з вимогою призначення дати інавгурації президента на 19 травня, тому що президент Петро Порошенко «коїть незворотнє». Про це йдеться в відео-зверненні новообраного президента.
«І поки ви трясетесь за свої мандати, колишній президент Порошенко коїть незворотне – він робить активні перестановки у вищому командуванні армією, намагається пропихнути свого голову Нацради з питань телебачення і радіомовлення, призначає суддів Верховного суду, серед яких юрист «Рошена», судді Майдану та родичі пана Ківалова», - сказав Зеленський.
Також він звинуватив Порошенка в тому, що той «роздає звання генералів більш ніж 20 особам, серед яких відповідальний за безпеку арсеналів та складів, при якому сталися вибухи у Балаклеї, Ічні, Калинівці та Сватовому, дає звання Героя України голові СБУ пану Грицаку».
Тому Зеленський вимагає від нардепів, щоб вони на найближчому засіданні 14 травня призначили дату інавгурації на 19 травня.
«Цього вимагаю не я, цього вимагає народ України. Ви повинні зупинити ці політичні судоми кульгавої качки. Країна потребує нормальної роботи усіх інституцій. Думайте, будь ласка, не про депутатські ксіви. Думайте про Україну. 19 травня. Голосуйте», - закликав новообраний президент.
Самого ж Порошенка він порівняв з туристом на курорті.
«Але я розумію, що марно щось говорити людині, яка каже «Я готовий підставити плече», а сама тримає дві дулі в кишені. Це нагадує мені туриста у єгипетському готелі. Завтра додому, валізи спаковані, номер вже прибрали, і нормально вихована людина чекає трансфера в аеропорт. Але не Порошенко, він ніяк не зупиниться: тягне рушники, тапочки і бере усе підряд із шведського столу», - вважає Зеленський.
«Я вас дуже прошу, здайте ключ, розрахуйтесь за міні-бар і вперед. Вам ще митницю і паспортний контроль проходити», - натякнув Зеленський.

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...