З архіву ПУ. Поставили поруч будку для охорони та "лежачих поліцейських": Разумков переїхав у новий маєток (фото)

Новий будинок нардепа розташований на центральній вулиці з розвиненою інфраструктурою.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков влітку 2020 року переїхав в маєток на околиці Києва в село Софіївська Борщагівка. Раніше глава парламенту проживав в будинку в селі Здорівка Київської області, повідомляють Патріоти України.

Новий будинок нардепа розташований на центральній вулиці з розвиненою інфраструктурою. Поруч знаходяться супермаркети, спортзали, салони краси тощо. "Раніше фасади були жовті, але півроку тому колір оновили, та й дах перестелили. Поставили будку для охорони тоді ж, але чергувати там недавно стали. А на пару тижнів назад постелили "лежачих поліцейських" біля його хвіртки, щоб водії не ганяли мимо" , – розповіли сусіди Разумкова.

Будинок Разумкова під Києвом

Крім будинку для охорони, на стовпах поруч з будинком встановили камери відеоспостереження. Згідно з документами, двоповерховий будинок площею 492 квадратних метра і коштував на момент покупки близько 3 млн грн. Ще майже 650 тисяч гривень Разумков заплатив за 10 соток землі навколо. Це домоволодіння він придбав в 2016, коли ще не був політиком, пише видання.

Будинок Разумкова до і після ремонту

Документи


Джерело: Страна

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....