З архіву ПУ. "Потеряли навсегда": Голова російської делегації в ПАРЄ заявив, що РФ не поверне окуповані території Україні та Грузії (відео)

Очільник російської делегації в ПАРЄ Петро Толстой заявив у своєму виступі, що окуповані Росією території України та Грузії втрачені для цих країн назавжди, пояснивши це "застосуванням сили проти населення" з боку урядів України та Грузії. Про це повідомляють Патріоти України 29 січня 2021 року.

Керівник російської делегації ПАРЄ Петро Толстой у своєму виступі заявив, що окуповані території України та Грузії Росія віддавати не збираються, бо вони "втрачені назавжди". Як обґрунтування свого небажання віддавати окуповані території, Толстой заявив, що Грузія та Україна, мовляв, застосували силу проти свого народу. "Уряди цих країн свого часу застосували силу проти свого населення, використовували армію і звичайно, назавжди втратили ті території, про які вони весь час шкодують в різних своїх виступах", – зазначив у виступі Толстой.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...