З архіву ПУ. Потерпілий Зеленський подав у суд на телеведучого "Прямого"

Чергова справа про замах на життя та гідність президента може завершитись реальним вироком. За те, що казав сам пан Зеленський в своїх ролях щодо політиків, тепер, за шостого гаранта Конституції, прагнуть саджати - за насмішки над самим Зеленським

Президент України Володимир Зеленський у червні 2020 року подав в суд на ведучого телеканалу "Прямий" Сергія Пояркова. Справа буде розглядатися у Шевченківському районному суді міста Києва 30 червня, зазначають Патріоти України.

Дані про позов з'явилися в реєстрі судових справ. Володимир Зеленський вказаний потерпілим, а Сергій Поярков – обвинуваченим. Суть позову – погроза або насильство щодо державного або громадського діяча.

Більш детального пояснення в матеріалах суднового реєстру немає, але швидше за все позов пов'язаний з тим, що Сергій Поярков дозволив собі нешанобливо відгукуватися про президента в ефірі програми.

На початку січня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу "Прямий" через скарги на ведучого Сергія Пояркова. Він в ефірі програми почав ображати Володимира Зеленського і назвав його "маленьким чмом" і "криворізьким ссикунчиком". Також Поярков дозволив собі грубощі щодо батька президента України та назвав його "тупим".

Варто відзначити, що це не перша конфліктна ситуація у Сергія Пояркова та Володимира Зеленського. Раніше він назвав президента "брехливым тупорилим сучонком" через те, що Зеленський звернувся до Нацкорпусу і добровольців у Золотому Луганській області на "ти". За даним фактом відбувся суд і Пояркову обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. У позові було вказано, що Поярков погрожував Зеленському фізичною розправою.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...