З архіву ПУ. Пожаліти шахрайку з Банкової: Суд вирішив не саджати за грати директорку департаменту Офіса президента Кондзелю, на відміну від її подільників, - САП

Вищий антикорупційний суд обрав для директорки департаменту забезпечення доступу до публічної інформації в Офісі президента Світлани Кондзелі запобіжний захід у вигляді цілодового домашнього арешту, повідомляють Патріоти України 16 листопада 2019 року з посиланням на САП.

Прокурор наполягав на триманні під вартою з правом застави 7,684 млн грн. Суд також зобов’язав підозрювану носити електронний браслет.

Нагадаємо, 12 листопада внаслідок операції "під прикриттям" (негласних слідчих розшукових дій) була затримана директорка департаменту забезпечення доступу до публічної інформації в Офісі президента Світлана Кондзеля, її спільниця Вікторія Ліснича та інші учасники угруповання.

Антикорсуд арештував ексзаступницю міністра культури Вікторію Лісничу на 2 місяці з правом застави 576 300 грн. Прокурор клопотав про вдесятеро вищу заставу для Лісничої – 7,674 млн грн.

Суд також обрав запобіжний захід іще одному учаснику злочинної схеми шахрайства Миколі Пасальському – тримання під вартою 60 діб або заставу 4,998 млн грн.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...