З архіву ПУ. Президент Зеленський заговорив у Ізраїлі про свій відхід від влади

"Слуга народу" впевнений, що його наступнику буде легше, оскільки отримає з рук шостого президента квітучу Україну

Володимир Зеленський заявив, що має амбіцію після завершення своєї каденції "передати ключики від нової України" наступному президенту. Про це шостий гарант України заявив в інтерв’ю ізраїльського "9 каналу", повідомляють Патріоти України.

"Ну ви мені про це скажете через чотири роки. І ось ці ключики від цієї нової України – це останній пункт. І ці ключики від нової України передати іншій людині, якій буде вже легше. Це амбіція.", - заявив чинний голова української держави 24 січня 2020 року.

Таку відповідь президент дав на запитання, чи вдасться йому зробити те, що зміг Василь Голобородько – головний герой серіалу "Слуга народу", якого грав Зеленський.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...