З архіву ПУ. Президента намагались вбити у прямому ефірі (відео)

У Венесуелі під час святкування 81-ї річниці створення Боліварської національної гвардії стався замах на президента Ніколаса Мадуро.

Так, під час виступу президента Мадуро присутні раптом подивилися вгору, після чого телебачення показало кадри солдатів, перед якими виступав президент. Ті раптово почали розбігатися з парадного строю. Після цього трансляція перервалася, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Як повідомляє агентство Efe, на президента напали, використавши безпілотник. За даними журналіста Романа Камачо, безпілотник був споряджений вибухівкою. Ні президент, ні чиновники, під час того, що сталося не постраждали.

При цьому, під час виступу після замаху, Ніколас Мадуро повідомив, що частина учасників замаху на нього вже затримана. На його думку, за замахом стоять права опозиція Венесуели і колумбійські праві сили на чолі з президентом Колумбії Хуаном Мануелем Сантосом.

"Прощення не буде", - заявив він.

Опублікував: Олег Устименко

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...