З архіву ПУ. Прозріння скреп: Міхалков визнав, що Україна більше не захоче бути "братнім народом" з РФ

За словами режисера, "русскому миру" загрожує найстрашніше...

Скандальний російський режисер Микита Міхалков, відомий своїми антиукраїнськими поглядами, розповів про суворі часи для "русского мира". Про це він заявив під час виступу на 22-му Всесвітньому російському народному соборі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами режисера, "русскому миру" загрожує найстрашніше. "Як сказав Бжезінський, комунізм зруйнований, залишилось знищити православ'я. От зараз цим і займаються всі послідовники Збігнєва", - розповів Міхалков.

"Це все разом зібрано — і фейки, і Скрипалі, і "Бук", і олімпійські ігри", - заявив режисер.

Він висловив думку, що протягом останніх 23 років в Україні виховувалося покоління, яке ніколи не зможе "повернутися у братство з російським народом".

Міхалков поклав провину за це на самих росіян, які думали, що "все це зникне з часом, і Україна нікуди не дінеться".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...