З архіву ПУ. Примирення по-кремлівськи: Стало відомо, хто з "ветеранів ЗСУ" "цілувався" в ефірі росТБ з терористами "Л/ДНР"

Анонсоване російськими пропаганд*нами шоу по примиренню в бійців ЗСУ і бойовиків «Л/ДНР» дійсно відбулося. Ось тільки люди, які приїхали на росТБ під виглядом українських військових, виявилися не зовсім військовими і не зовсім українськими.

Особи самозванців - учасників передачі «Окопна правда» на «Росія 24» - розкрила команда Військового навігатора України, передають Патріоти України 26 серпня 2019 року.

У студії росТБ засвітився харків'янин Олександр Мединський. Його знають як колишнього активіста дуґінського «Євразійського союзу молоді», а також як відеоблогера і фігуранта бази «Миротворця». У російських медіа Мединського люблять цитувати за регулярні заяви проти ЗСУ. При цьому в останньому телеефірі харків'янин стверджував, що нібито брав участь в бойових діях на стороні України. Підтверджень цьому Мединський не привів - глядачам пропонують повірити на слово.мединскийКрім того, ветераном ЗСУ в телеефірі назвався Олексій Грживач. Його дійсно з певною часткою допущення можна віднести до учасників війни - він деякий час був в районі АТО як кашовар. Після появи на російському шоу Грживач також потрапив в базу «Миротворця».миротворецТретій учасник передачі, представлений «ветераном ЗСУ», насправді Віталій Плошкін - автор пропагандистського проросійського сайту «Антифашист». У своїх статтях Плошкін регулярно ображає Україну, українців, і відповідно Збройні Сили держави.передачаНагадаємо, російські пропагандисти зараз активно освоюють новий тренд: періодично «промацують ґрунт» з приводу можливого примирення українського і російського народів. Для цього акуратно вкидаються тези про те, що «війну розв'язали політики, а народам нічого ділити», і інші кремлівські наративи.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...