З архіву ПУ. Принц Гаррі став лише "сходинкою" в кар'єрі? Меган Маркл зазбиралася у велику політику

Букмекери переконують, що колишня актриса балотуватиметься на посаду президента США

Меган Маркл вважає, що у неї є особливе призначення

Меган Маркл хоче побудувати кар'єру в політиці, щоб виправити ситуацію в країні. Дружина принца Гаррі вважає, що у неї є особливе призначення - боротися з расизмом. Колишня актриса давно відома своєю соціальною активністю та частими коментарями щодо гендерних і расових питань, повідомляють Патріоти України 21 червня 2020 року з посиланням на видання Newshub.

Близький друг Маркл вважає, що їй важливо боротися з системним расизмом. Меган навіть спілкувалася з американською телеведучою Опрою та іншими лідерами спільноти, щоб зрозуміти, які дії можна виконати для розв'язання проблеми.

Букмекери давно говорили, що Меган буде балотуватися на пост президента у 2024 році. Є ймовірність, що дане припущення виявиться вірним. Це пояснить причину, по якій колишня актриса вирішила відмовитися від королівських обов'язків.

Показовим був виступ Маркл у школі, де вона вчилася. Герцогиня емоційно розповіла, як стала свідком масових заворушень у Лос-Анджелесі в 1992 році, викликаних виправдувальним вироком для поліцейських, які жорстоко побили темношкірого американця.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...