З архіву ПУ. Пристрасті за обшуками на "плюсах": ​Ткаченко та Дубінський​ зчепились з Зеленським на закритому засіданні "Слуги народу" за свободу слова, - ЗМІ

Група Коломойського у фракції влади спробувала дати бій головному "Слузі народу"

Президент Володимир Зеленський сказав депутатам "Слуга народу", що йому точно відомо, що запис розмов прем‘єр-міністра Олексія Гончарука монтували на комп‘ютерах журналістів телеканалу "1+1". Про це 6 лютого 2020 року повідомляє "Українська правда" посиланням на своє джерело в "Слузі народу", зазначають Патріоти України.

Уточнюється, що на засіданні фракції 6 лютого ексгендиректор "1+1 Олександр Ткаченко звернувся до президента з претензією через обшуки в будівлі холдингу. Його підтримав депутат і ведучий "1+1" Олександр Дубінський. Обоє обурювалися, що журналістів не можна обшукувати.

На це Зеленський відповів, що має точну інформацію, що до монтування записів, які були оприлюднені, причетні журналісти каналу. За його даними, запис монтували прямо на робочих комп‘ютерах.

На це Дубінський сказав, що людям байдуже, хто записував, а важливо, що думає прем‘єр-міністр, і що це робота журналістів публікувати такі дані. Зеленський йому заперечив.

"Зеленський сказав, що журналісти мали самі звернутися до СБУ й допомагати слідву з‘ясувати, хто веде записи в режимних об‘єктах. Президент натякав, що між працівниками УДО та журналістами була змова", - стверджує джерело.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що СБУ зробила 25 виїмок в Управлінні держохорони, міністерствах, багато людей пройшли поліграф, слідчий процес триває.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...