З архіву ПУ. "Пташка 6 разів пробувала наср*ти на голову": Путіна підняли на сміх через новий конфуз (відео)

Російський президент відправився із візитами, прихопивши досить неспокійні живі подарунки.

Путін подарував кречета королю Саудівської Аравії. Фото: ca-news.org.

15 жовтня 2019 року президент Росії Володимир Путін під час візитів до Об'єднаних Арабських Еміратів і Саудівської Аравії подарував лідерам держав птахів кречетів, чим викликав глузування в мережі. Відповідні фото і відео опублікував у Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

Із подарунком королю Саудівської Аравії Салману бін Абдель-Азизу Аль Сауду у лідера РФ вийшов неприємний конфуз – у птаха від хвилювання почався пронос, хоча його готували до цього кілька днів. Під час обміну подарунками самка кречета спорожнила кишечник прямо на підлогу королівського палацу.

"На жаль, самка молода і недосвідчена була: 6 разів пробувати нас*рати на голову Путіну і все хибно", – зіронізував український політолог Олексій Голобуцький.

Порадував мережу і візит Путіна в ОАЕ. Там подарований кречет поводився спокійніше. Однак президенту РФ намагалися створити "домашню атмосферу": кортеж місцевої дорожньої поліції стилізували під ДПС. "А де берізки, де ведмеді з балалайками в шапках-вушанках?" – відреагували в мережі.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...