З архіву ПУ. Путін невдоволений кумом: Експерт оцінив ступінь реального впливу Медведчука

В українському парламенті не знайдеться достатньої кількості голосів, щоб прийняти потрібні Кремлю законопроекти.

Врегулювати конфлікт на Донбасі, спираючись на Мінські домовленості, Україні, швидше за все, не вдасться. «Мінськ» в редакції лютого 2015 року в даний час виглядає тупиком через позицію про особливий статус, яку Росія вимагає закріпити на постійній основі в Конституції України. Так вважає експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики Володимир Воля, передають Патріоти України у грудні 2020 року.

На думку аналітика, в глухому куті якраз знаходиться Росія, яка постійно наполягає на тому, що альтернативи «Мінську» немає. Але в українському парламенті не знайдеться достатньої кількості голосів, щоб прийняти потрібні Кремлю законопроекти.
Партія Віктора Медведчука, кума президента РФ Володимира Путіна, не може отримати потрібну кількість голосів, щоб впливати на прийняття рішень в Раді. Воля підкреслює, що без електорату анексованого Криму та окупованого Донбасу, «Опозиційна платформа - «За життя» не має можливостей впливати на прийняття законів, які необхідні для реалізації цього особливого статусу, на якому наполягає Росія.

«За особливий статус для Донбасу можна спробувати проголосувати, але без виборців ОРДЛО і виборців Криму це зробити неможливо», - вважає Воля.

Джерело: Факты

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...