З архіву ПУ. Путіну відповіли на страшилку про "нову Сребреницю" на Донбасі (фото, відео)

Заяву про загрозу Донбасу «нової Сребрениці» Путін зробив під час нормадського саміту в Парижі.

Після того як Володимир Путін у грудні 2019 року лицемірно побоювався повторення на Донбасі трагедії Сребрениці, російському президенту нагадали історію його власної країни, а саме стан міста Грозного після штурму і зачистки російською армією. А всім, хто сповнений страхів за жителів Донбасу, в соцмережах порадили подивитися відео зі звільнених Слов'янська і Краматорська, передають Патріоти України.

Заяву про загрозу Донбасу «нової Сребрениці» Путін зробив під час нормадского саміту в Парижі. Малася на увазі трагедія 1995 року, коли в поселенні Сребрениця армією Республіки Сербської було розстріляно більше восьми тисяч полонених боснійців-мусульман. Це було наймасштабніше масове вбивство в Європі після Другої світової війни.

У відповідь на путінські паралелі користувачі соцмереж запропонували порівняти наслідки приходу в місто української армії і російських військових.

Ще краще про неможливість втілення в Україні путінських страшилок кажуть відео зі звільнених українською армією Слов'янська і Краматорська.

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...