З архіву ПУ. "Радянський взвод по черзі гвалтував жінок до смерті. Генерали з цього сміялись і насолоджувались. Якщо були діти, їх розстрілювали на очах у матерів", - ветеран про "день перемоги" (відео)

Ветеран Леонід Рабичев розповів, як радянські солдати в нього на очах зґвалтували та розстріляли 200 жінок.

Ветеран Другої світової війни Леонід Рабичев розказав усю правду про моторошні розправи радянських солдатів над жінками. Відео розповіді опублікував російський проект “Подвиг партизана”, повідомляють Патріоти України.

“Ми перші ввійшли у Східну Прусію. Ми застрягли в обороні до січня 1945 року. Тоді нам міста здавались без бою. Я їхав на машині. Ми проїхали 100 кілометрів по ідеальному шосе. На сотому кілометрів ми помітили, як евакуйовувалось із міста мирне населення. Люди їхали на возах та автомобілях. Наші солдати скинули всі ці транспортні засоби у кювет. І тут почалось групове зґвалтування жінок, дівчат. Я нічого не робив, але відчуваю вину, бо весь мій взвод у цьому брав участь. І артилерійці, і піхотинці, всі. Вони стояли по черзі до жінок. Коли німкені стікали кров’ю, їх розстрілювали. Генерали з цього сміялись і насолоджувались. Я був шокований, це – було жахливо. Якщо у жінки були діти, їх розстрілювали на очах у матерів. У Східній Прусії таке всюди було”, – розповів ветеран.

Ветеран також розповів, як у іншому місті радянські солдати в нього на очах зґвалтували та розстріляли 200 жінок. “Вони викидали їх трупи з вікон другого поверху. Там були діти. Жінки кричали до мене: “лейтенанте, врятуйте нас”, а я нічого не міг зробити”, – розповів Леонід Рабичев.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...