З архіву ПУ. Реалії скреп: Терорист "ДНР", який убив українського школяра, знайшов собі тепле місце в окупованому Криму (фото)

Окупаційні ЗМІ представляють Погодіна як замдиректора компанії "Технології та реставрації".​

Колишній командир батальйону бойовиків так званої ДНР "Керч" Вадим Погодін, якого в 2017 році разом з подільниками засудили до довічного ув'язнення за звинуваченням у вбивстві 16-річного школяра з Краматорська Степана Чубенка, ремонтує дороги в анексованому Севастополі, передають Патріоти України у травні 2020 року з посиланням на Цензор.НЕТ.

Погодін з'являється в сюжеті про реставрацію однієї з центральних вулиць окупованого Севастополя: на відео "т.в.о. губернатора Михайлу Развожаєву" показують результати робіт, а Погодін постійно з'являється в кадрі, щось показуючи і коментуючи.Пізніше він з'явився в ефірі передачі, присвяченій ремонту вулиці Великій Морській, де його представляють як замдиректора компанії "Технології та реставрації".Нагадаємо, 16-річний Степан Чубенко зник 23 липня 2014 року на залізничному вокзалі в Донецьку, після того як приїхав з Києва на шляху до Краматорська. 6 жовтня було знайдено його тіло.

Досудове розслідування встановило, що 28 липня 2014 року троє жителів Донецької області в селі Горбачова-Михайлівка Пролетарського району Донецька з вогнепальної зброї вбили хлопця. Були названі підозрювані у вбивстві - Юрій Москальов, Максим Сухомлинов і Вадим Погодін.

Погодіна 20 червня 2017 року Ялті заарештували за запитом України і рішенням суду заарештували на 40 діб. 21 липня Генеральна прокуратура України звернулася в прокуратуру РФ із запитом про видачу Погодіна. Однак уже 30 липня стало відомо, що окупанти в Криму звільнили вбивцю школяра.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...