З архіву ПУ. "Рішення вже схвалено": Бабін про заяву нового глави уряду щодо постачання води до Криму

Борис Бабін зазначив, що позиція прем’єра Шмигаля, що він нібито не в курсі – дуже кумедна.

Денис Шмигаль. Фото: УНІАН.

Екс-представник президента в Криму Борис Бабін розповів, що рішення щодо постачання води до Криму було вже схвалено і зараз ведуться пошуки формату пояснення для суспільства. Про це він заявив в ефірі програми "Тиждень з Марією Гурською" 6 березня 2020 року, передають Патріоти України.

"Ми прекрасно розуміємо, що ні пан прем’єр, ні депутати - не уповноважені схвалювати це рішення: давати чи не давати воду в Крим. Але якщо вони дозволяють собі вже місяць, через різні "говорящі голови" про це вкидати в інформаційний дискурс, то це означає лише одне – рішення вже схвалене і зараз ідуть пошуки формату пояснення цього рішення для українського суспільства", - заявив Бабін.

Бабін також зазначив, що позиція прем’єра Шмигаля, що він нібито не в курсі – дуже кумедна. "Щодо позицій пана Шмигаля, що він нібито не в курсі – це смішно. Бо ми вже маємо відомості про те, що сам пан Шмигаль вже у лютому, працюючи у попередньому уряді організовував питання технічні. Ставив завдання вивчити шляхи подачі води до Криму", - повідомив він.

Джерело: Еспресо.ТV

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...