З архіву ПУ. Російський екс-ватажок терористів "ДНР" визнав, що саме він розпочав війну на Донбасі

Колишній ватажок терористичної "ДНР" Ігор Стрєлков визнав, що саме він почав криваву бійню на Донбасі. Він проговорився, звідки взяв зброю для вторгнення.

Увага на гучну заяву Стрєлкова (справжнє прізвище Гіркін) від вересня 2019 року звернув Сергій Попов, передають Патріоти України:

"Один з лідерів донецьких терористів, який втік з "ДНР" в Російську Федерацію, вбивця громадян України на Донбасі Ігор Гіркін заявив, що війна на Донбасі почалася з нього. Прихильник "Новоросії" стверджує, що війну в Луганській і Донецькій областях української держави почав саме він, а зброю для цього і гроші йому надали в анексованому країною-агресором Криму", - пише небайдужий українець у Facebook .

Автор публікації наводить цитату Стрєлкова: "Я точно можу сказати про те, що зброю я взяв на території Криму. Там же взяв і дуже невеликі гроші, які у мене були, досить невеликі. А що стосується інших питань, то я, будучи офіцером, просто не можу і не буду відповідати, тому що відповідь на це питання позбавить мене моєї офіцерської честі".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...