З архіву ПУ. "Російський народ - братній": Нардеп від "Слуги народу" вважає, що з РФ потрібно "жити дружно" (відео)

Микола Тищенко впевнений, що у війні винні виключно "російські керівники".

Народний депутат від партії Слуга народу Микола Тищенко у серпні 2020 року заявив, що російський народ – друзі українців, і жити потрібно у доброму сусідстві. Нардеп в інтерв'ю журналістці Раміні Есхакзай на YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Конфлікт на Донбасі може бути нескінченним, якщо не провести демократичні вибори. За його словами, "російський народ – наші друзі", але керівники РФ "тягнуть у безодню, в розрив", і до них дуже багато питань.

"...дуже важливо, щоб наші сусіди ... прокинулися, щоб вони згадали, що ми колись були братніми народами, щоб вони згадали, що, якщо хтось претендує на право бути старшим братом, то в сім'ї старші ніколи не ображали молодших, а навпаки – захищали", – сказав політик.

Тищенко додав, що потрібно провести демократичні вибори, забрати український кордон та возз'єднати сім'ї. "І якщо цього не станеться, то цей конфлікт буде нескінченний. Він невигідний нікому. Ми маємо жити у доброму сусідстві...", – заявив співрозмовник.

Висловлювання Миколи Тищенка про Україну та Росію можна послухати з 37:06

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...