З архіву ПУ. Розірвав попередні заручини заради принцеси: Внучка королеви Єлизавети II таємно вийшла заміж за італійського графа

Спочатку весілля було намічено на 29 травня 2020 року, однак його вирішили відкласти через пандемію нової коронавірусної інфекції.

Британська принцеса Беатриса влітку 2020 року таємно вийшла заміж за італійського аристократа Едоардо Мапеллі-Моцці (Edoardo Mapelli Mozzi). Про це повідомляє видання The Guardian, передають Патріоти України.

На скромній церемонії, що пройшла в каплиці біля Віндзорського замку, були присутні лише королева Єлизавета II, її чоловік принц Філіп та інші близькі родичі нареченого і нареченої. Всупереч традиції, про весілля не було оголошено заздалегідь.
31-річна Беатриса Йоркська, що займає дев'яте місце в лінії успадкування британського трону, - дочка опального принца Ендрю, який в грудні 2019 року склав повноваження через звинувачення в сексуальному насильстві над неповнолітньою. Королева Єлизавета II - бабуся Беатріс, а принци Гаррі та Вільям - її двоюрідні брати.
36-річний Едоардо Мапеллі-Моцці носить титул графа. Його батько - відомий гірськолижник, який брав участь в зимових Олімпійських іграх 1972 року. У нього є дитина - чотирирічний хлопчик на ім'я Крістофер. У 2019 повідомлялося, що він планував одружитися на його матері, але розірвав заручини через роман з принцесою.
Принцеса Беатриса розлучилася зі своїм попереднім коханцем Дейвом Кларком (Dave Clark) у 2016 році після десяти років стосунків. Вона познайомилася з Едоардо восени 2018 року під час поїздки в Італію. Про заручини було оголошено 26 вересня 2019 року. Спочатку весілля було намічено на 29 травня 2020 року, однак його вирішили відкласти через пандемію нової коронавірусної інфекції.

"Це дуже цікаво, але лише одна країна варта уваги": Американський дипломат дав оцінку розмовам про новий мирний план для України

субота, 20 квітень 2024, 8:49

Лише Україна має право вирішувати, яким має бути «мирний план». На цьому наголосив Вільям Тейлор, віцепрезидент Інституту миру США, експосол США в Україні та колишній тимчасовий повірений у справах США в Україні в інтерв’ю "Главкому", передають Патріо...

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...