З архіву ПУ. "Розстріляти нацистську мр*зь!": Кремлівський пропаганд*н влаштував істерику в прямому ефірі (відео)

Пропагандист влаштував перепалку з колишнім українським політиком.

Російський пропагандист Володимир Соловйов грубо обізвав колишнього нардепа Верховної Ради України Олександра Ковтуненка і вигнав зі студії своєї авторської програми, закликавши розстріляти, передають Патріоти України 28 лютого 2020 року.

Істеричні висловлювання ведучого в ефірі телеканалу "Росія 1" прозвучали після обговорення ролі УПА в роки Другої світової війни, бійці якої віддали свої життя у боротьбі за незалежність України.

Топ-пропагандист Путіна заявив, що українські націоналісти "не громадяни України", а на протести Ковтуненка почав кричати та лаятися, обізвавши гостя "упирем нацистським" і став виганяти.

Відповідний фрагмент передачі на росТБ опублікований на YouTube-каналі "COPOKAnews". ""Пішов геть звідси! Зібрався - і геть звідси! Охорона! Виведіть цю нацистську м**зь і віддайте її на розстріл військам НКВС", - розмахував руками Соловйов.

Після того, як запрошений ним же на передачу Ковтуненко покинув студію, скандальний ведучий не вгамовувався і продовжував цирк. Зокрема, Соловйов назвав екс-нардепа "нацистської сволотою, що служила Януковичу і будь-якій іншій владі", яка "сміє приїжджати і брехати на пам'ять великих українських солдатів" (Червоної армії).

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...