З архіву ПУ. Румунія анексує українську Буковину: Головний військовий прокурор збирає керівництво МЗС, Генштабу, ГУР Міноборони та СБУ через провокаційне відео

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що скличе нараду з керівництвом МЗС, Генштабу, ГУР Міноборони та СБУ через провокаційного відео на анонімному акаунті в youtube, на якому Румунія анексує українську частину Буковини після початку війни Росії проти України, зазначають Патріоти України. Про це він написав на 2 червня 2019 року своїй сторінці в Facebook.

"Інформую - буквально завтра особисто внесу до Єдиного реєстру досудових розслідувань дані про підготовку (зрозумілими але процесуально не встановленими особами) до вчинення особливо тяжких злочинів, що посягають на територіальну цілісність української держави.

У зв’язку з викладеними у статті доводами у вівторок проведу нараду з керівництвом МЗС, Генерального штабу та ГУР МОУ, Служби зовнішньої розвідки, а також виконуючим обов`язки голови СБУ.
Всі отримають законні доручення у межах кримінального провадження
", - написав Матіос.



Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: