З архіву ПУ. "Ринат начал психовать, швырнул документы... Но потом озвучил такую фразу": Журналісти опублікували сенсаційне розслідування про українських олігархів (відео)

У фільмі "Спадкоємець" від "Громадського" найцікавіше - це аматорське відео та свідчення про життя донецько-дніпроперовської cosa nostra початку-середини дев'яностих. Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише Мирослава Барчук, передають Патріоти України.

Жива ілюстрація того, із чого виріс український політичний клас. Цінності, смаки, мораль, совково-тюремна ділова етика, бандитські "понятійки". Ось, наприклад, свідчення Євгена Щербаня-молодшого про вирішення спорів. Це вже пізніший час, 2013 рік. Він розповідає про те, як вони сперечалися з Рінатом Ахметовим про спадщину убитого батька:

"Ринат начал психовать, швырнул документы... Но потом озвучил такую фразу: если вы считаете, что что-то неправильно, то давайте найдем авторитета, которому мы все доверяем, и пусть он скажет. Если им будет принято решение, то я выполню. На этой встрече мы договорились, что третейским судьей выступит Иосиф Давидович Кобзон".

Того разу, російський мафіозі не допоміг своїм українським друзям укласти "понятійку" (за Щербаневими словами, Кобзон не хотів сваритися з Ахметовим). І тоді Щербань зрозумів, що їх із братом дурять.

З одного боку – ніби нічого нового, але однаково все це треба тримати в голові та враховувати, коли ми говоримо про останні 29 років державності, наші перемоги й поразки, всі ці "крок вперед і два кроки назад". У нас дуже непрості проблеми в анамнезі.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...