З архіву ПУ. ​Саакашвілі похвалив Зеленського і заговорив про розвал України на п'ять різних держав (відео)

Колишній президент Грузії і одеський губернатор Михайло Саакашвілі в лютому 2020 року на телеканалі Медведчука спрогнозував, що Україна може розпастися на п'ять держав, якщо в Києві не відбудеться коригування політичної системи, тому як місцеві олігархи в різних частинах країни "бросли деньгами и частными армиями", зазначають Патріоти України.

Саакашвілі стверджує, що зараз вже почала готуватися інфраструктура для того, щоб з України зробити п'ять окремих держав, передає "112.Украіна".
"Будут не просто воры, будет сепаратизм, реально Украина распадаться. Эти люди никуда не уходят просто так, они готовят инфраструктуру для того, чтобы Украина превратилась в еще пять "Украин", - сказав політик.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...