З архіву ПУ. СБУ була в шоці: Спливли цікаві факти про інтерв'ю Гордона з Поклонською і Гіркіним

Скандальні інтерв'ю українського журналіста Дмитра Гордона з кримською зрадницею Наталією Поклонською і терористом Ігорем Гіркіним "Стрєлковим" навесні 2020 року було ініційовано Офісом генерального прокурора (ОГП). Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці колишній народний депутат Борислав Береза з посиланням на власні джерела в силових відомствах, передають Патріоти України.

За його словами, всі питання, які Гордон озвучував в вищевказаних інтерв'ю, складалися в ОГП і контррозвідці СБУ. При цьому ні в ОГП, ні в СБУ не подумали про те, як відреагує суспільство на ці інтерв'ю.

"Вони реально були шоковані, що люди були обурені. Це доводить, що немає ніякої комунікації між українцями і держорганами. Але це завжди так було. Тому розходимося - зради немає. Є лише дурість і відчуття повного божевілля", - написав колишній нардеп.

Також за словами Борислава Берези, відомості, отримані в процесі інтерв'ю, не можуть послужити доказами для Гаазького трибуналу у справі про агресію Росії в Україні. "У Гаазі немає ніяких флешок, той, хто переконав в цьому Гордона, просто обдурив його. Ці відомості, отримані в інтерв'ю, не можна використовувати в якості доказів агресії РФ проти України. Це розуміють всі, але тільки не наші правоохоронці", - зауважив він.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...