З архіву ПУ. СБУ намагалась підірвати Керченський міст за 7 днів до приїзду Путіна, - Затулін

Російський депутат заявив, що російським спецслужбам нібито вдалося зірвати теракт.

Костянтин Затулін. Фото: ТАСС.

З'явився фрагмент відео виступу депутата російської Думи Костянтина Затуліна, який звинуватив українські спецслужби в спробі підірвати Кримський міст. Свою заяву Затулін зробив у прямому ефірі ток-шоу пропагандиста Володимира Соловйова, передають Патріоти України 14 січня 2020 року.

Однак слова Затуліна миттєво викликали кілька питань у користувачів, які швидко з'ясували, що слова депутата є звичайною пропагандою і брехнею. Російський депутат заявив, що російським спецслужбам вдалося зірвати теракт, який планувала СБУ влаштувати на Кримському мосту за тиждень до того, як по ньому повинен був проїхати президент Володимир Путін.

У зв'язку з цим Затулін заявив, що в минулому році в Криму за підготовку терактів на окупованому півострові було затримано 79 осіб. "Якщо пропагандони не брешуть, 79 осіб було засуджено рашистами в Криму за 2019 рік. Все, як у дідів. Після окупації Литви за один напис "окупанти" ставали "ворогами народу", "терористами" і "наймитами Заходу". Навіть не сумнівайтеся, кого звинуватять, коли Кримський міст завалиться", - насміхаються над його словами в Мережі.


"Весь цей час багатьом здавалося...": Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 15:26

Є дві причини того, чому Палата представників США нарешті схвалила виділення допомоги Україні. Перша з них - підтримка експрезидентом Дональдом Трампом спікера та можливості допомоги Україні. Друга - складна геополітична ситуація у зв'язку з атакою Іра...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...