З архіву ПУ. "Сейчас набью тебе е**ло!": Нардеп Кива під стінами Ради обматюкав людину (відео)

Одіозний нардеп розлютився після того, як йому почали ставити "незручні" запитання.

Народний депутат з партії «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Кива у середу, 13 травня 2020 року, під час розгляду парламентом «банківського закону» обматюкав людину. Відео конфлікту оприлюднене на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що під стінами парламенту Кива спілкувався з журналістами. Зокрема, він заявив, що не варто вірити діючій владі. «…Я считаю, что сегодня единственная возможность нашей стране выжить – это не верить действующей власти…», - сказав нардеп.

Така заява, ймовірно, обурила одного з присутніх біля стін парламенту, тож він почав ставити Киві «незручні» запитання. У відповідь Кива почав викрикувати матюки та погрожувати фізичною розправою. «Слушай меня, идиот, сейчас вот я положу свое депутатское удостоверение, и набью тебе е**ло!», – накинувся Кива.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...