З архіву ПУ. Секс-скандал з ООН в Ізраїлі: Автівка місії стала місцем оргії прямо посеред жвавої траси Тель-Авіву (відео)

У Тель-Авіві випадковий свідок зняв відео, на якому чоловік і жінка займаються сексом в автомобілі з символікою ООН, повідомляють Патріоти України у червні 2020 року з посиланням на ВВС.

На кадрах жінка в червоній сукні і чоловік займаються сексом на задньому сидінні білого автомобіля з маркуванням ООН. 18-секундне відео було опубліковано у Twitter в п'ятницю, 26 червня. Воно набуло поширення в соціальних мережах.

Схоже, відео було знято на головній набережній Тель-Авіва. На передньому сидінні джипа сидить ще один пасажир, а водія не видно, коли машина зникає з кадру.

В ООН заявили, що розслідують інцидент і близькі до встановлення осіб тих, що зображені на відео. Передбачається, що це співробітники миротворчої організації в Ізраїлі.

Офіційний представник генсека ООН Стефан Дюжаррік заявив, що в організації вважають подібну поведінку "огидною".

Відповідаючи на питання, чи міг це бути секс за гроші, Дюжаррік сказав, що це є предметом розслідування.

"Ми шоковані і глибоко стурбовані тим, що видно на цьому відео", - додав він. Розслідування, за його словами, "просувається дуже швидко".

Дюжаррік припустив, що на відео могли бути працівники Організації з нагляду за виконанням умов перемир'я, яка працює в регіоні з 1948 року.

У 2019 році проти співробітників ООН подали 175 скарг про сексуальну експлуатацію та насильство. 16 випадків підтвердили, 15 визнали необґрунтованими, інші ще розслідують.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...