З архіву ПУ. Сенцов спрогнозував майбутнє Зеленського

Український режисер Олег Сенцов, який повернувся з російського полону, розповів, як ставиться до президента України Володимира Зеленського, передають Патріоти України 17 листопада 2019 року. Своєю думкою про те, як складеться майбутнє лідера країни, поділився він в інтерв'ю BBC.

"Я вірю в його щирість, я про це говорив багато разів і повторюю. Про незалежність це питання не зовсім зрозуміле. Є багато людей, яких він привів із собою. Вони дійсно хочуть робити добре і роблять добре", – поділився Сенцов.

При цьому, режисер допустив, що є люди, які можуть впливати на рішення Зеленського.

"Можливо, тиснуть не на самого президента, а на його адміністрацію. Тому що короля робить свита", – пояснив він.

"Подивимося, чи буде його щирість справжньою і чи виллється це в якісь дії, чи все-таки це все ширма, це все маска, і все насправді не так", – висловився Сенцов.

Колишній в'язень Кремля також допустив третій варіант розвитку подій: "Система зможе його перемолоти, зробити своїм, керованим, залежним".

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...