З архіву ПУ. Шабаш проросійських сил: В Одесі напали на проукраїнських активістів

2 травня 2019 року в Одесі в ході заходів до річниці трагічних подій в Будинку профспілок, де загинули проросійські антимайданівці під час спроби держперевороту, їх послідовники намагалися вижити з міста патріотично налаштованих громадян

До вечора, 2 травня в Одесі під час акцій до п'ятиріччя масових заворушень на Куликовому полі, почалися конфлікти між патріотично налаштованими активістами і їх противниками, зазначають Патріоти України.

До місця подій прибули кілька представників проукраїнських об'єднань, і це стало подразником для людей, які проводили жалобні заходи. Так, червоні кулі, що знаходились в руках у одного з патріотично налаштованих активістів почала агресивно проколювати літня жінка, пояснивши це тим, що червоний - "це колір свята, а радіти нема чому".

Також присутні почали ображати представника "Вуличного фронту" Дем'яна Ганула, оскільки у того був на плечах український прапор.

Патріоти і їх противники спочатку вступили в словесну перепалку, вигукуючи по черзі "Слава Україні!" з одного боку та "Бандерівські біси, геть з Одеси" і "Одеса - російське місто!" - з іншого.

Група проросійських осіб зажадала у правоохоронців, щоб ті видалили активістів-патріотів з площі, а потім і спробувала опонентів атакувати.

Поліція діалогу почала працювати на місці перестрілки, намагаючись врегулювати ситуацію.


"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...