З архіву ПУ. "Шавка еб*ная!", або "Сливной бачок" приветствуют в Париже": Путінській пропаганд*нці влаштували "гарячий" прийом в Європі (відео)

Топ-пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва знову опинилася в епіцентрі глузувань після того, як у мережі показали відео гарячого прийому, який їй влаштували під час однієї з поїздок до Парижа у квітні 2019 року.

"О, улюблена в*тниця Путіна! Шавка!" – закричав, помітивши її, очевидець і почав знімати на камеру. Саме ці кадри потім і потрапили в мережу, передають Патріоти України 1 червня 2019 року. На них чоловік всіляко ображає Скабєєву, але вона продовжує говорити по телефону.Користувачі також висміяли інцидент. "Попалася! Без оточення Росгвардії!", "На це можна дивитися нескінченно", "Сенсація! У Парижі виявлено зливний бачок, що говорить! " – пишуть вони в коментарях.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...