З архіву ПУ. Що у Кремля на умі, те у дурних рашистів на язиці: "Я готов убивать украинцев, а потом возьмемся за Беларусь", - російський терорист "ДНР" (відео)

Одіозний російський окупант з позивним "Грант" спробував пояснити в інтерв'ю пропагандистам, з якою метою приїхав в чужу країну вбивати українців.

Російський найманець Антон Горохов на прізвисько "Грант" пояснив, навіщо приїхав на Донбас вбивати громадян України, передають Патріоти України 31 серпня 2019 року.

"Для меня население Украины – "Малороссии", население России – "Великороссии" и Белоруссии, являются неотъемлемой частью одной "русской нации" восточно-славянской. И я никогда не разделял эти три страны", - видає зазомбований пропагандою сепаратист.

Більш того, він називає білорусів і українців "ресурсами" для існування Росії, яких можна вбивати, якщо вони не згодні підкорятися Кремлю. "Необходимо, в первую очередь, большое население, большая нация. Поэтому Украина — это еще "40 миллионов русских", Белоруссия еще "10 миллионов русских", - додав Горохов.

В Естонії російську пропагандистку звинуватили у державній зраді

четвер, 28 березень 2024, 9:42

В Естонії була відправлена під варту російська пропагандистка Світлана Бурцева, яка працювала на підконтрольну Кремлю медіагрупу, що потрапила під санкції ЄС. Про це йдеться у повідомленні Eesti Ekspress. Бурцева має громадянство Естонії та співвласниц...

У Франції призначили суд над "подружкою Путіна"

четвер, 28 березень 2024, 9:33

Колишнього кандидата від партії "Національне об'єднання" на президентських виборах у Франції Марін Ле Пен та її родичів звинувачують у розкраданні кількох мільйонів євро із фондів Євросоюзу. Про це у середу, 27 березня, нагадує Le Parisien. "Ле Пен пос...