З архіву ПУ. Штурм Капітолію в США: З'явилося відео, як охорона Конгресу в упор розстрілює прихильницю Трампа

Ешлі Беббітт була застрелена під час заворушень і захоплення Капітолію.

З'явилося відео, на якому видно як саме була застрелена під час штурму будівлі Конгресу США прихильниця американського лідера Дональда Трампа, ветеран Збройних сил США Ешлі Беббітт. Відповідне відео публікує телеграм-канал "Политика Cтраны" у четвер, 7 січня, передають Патріоти України.

На ньому видно, як дівчина намагалася пролізти через розбите вікно в зал Сенату. Однак в цей момент в неї вистрілив охоронець. Очевидно, що він стріляв практично в упор, на ураження.

Нагадаємо, Беббітт жила в Сан-Дієго, який знаходиться в штаті Каліфорнія. Вона 14 років служила в ВВС, чотири рази бувала у відрядженнях за кордоном. Під час заворушень в США вона отримала кулю в шию, після чого була госпіталізована у важкому стані, проте незабаром померла.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...